Residenssitoimijoiden aamukahvit!

Ateljeesäätiö ja Saaren kartanon residenssi ovat yhdessä ideoineet kuukausittain järjestettävät suomalaisten residenssitoimijoiden matalan kynnyksen tapaamiset, virtuaaliset aamukahvit. Ensimmäinen residenssitoimijoiden aamukahvitapaaminen järjestetään torstaina 8. huhtikuuta klo 10.00–11.30.

Aamukahvit antavat residenssitoimijoille mahdollisuuden keskustella toistensa kanssa, vahvistaen yhteistyötä eri taiteilijaresidenssien välillä.
Tavoitteena on, että residenssiverkosto eli residenssit pohtivat yhdessä tapaamisten teemoja. Residenssit voivat myös alustaa keskusteluja toivomistaan aiheista jne.

Ensimmäisen tapaamisen lähtökohtana ovat Riitta Heinämaan tekemän selvityksen huomiot suomalaisesta residenssikentästä.
Tutustuthan huolella Riitta Heinämaan ”Suomalainen residenssitoiminta tänään – nykytila ja kehitystarpeet” -selvitykseen: www.konstsamfundet.fi/residensutredning.

Keskustelun alustavat suunnittelija Riikka Suomi-Chande (Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö) ja toiminnanjohtaja Leena Kela (Saaren kartanon residenssi), jonka jälkeen siirrymme pienryhmiin keskustelemaan selvityksen herättämistä ajatuksista sekä aamukahvitapaamisten jatkosta ja niiden tulevista teemoista.

Ilmoittautuminen Aamukahveille täällä viimeistään 6. huhtikuuta.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki Zoom-alustalla käytävään keskusteluun edellisenä päivänä.

Tilaisuus on avoin kaikille residenssitoimijoille tai residenssikysymyksiä muutoin käsitteleville tahoille. Liity mukaan keskusteluun!

Alustava päivä kevään toiselle aamukahveille on torstai 29.4.2021.

Kuva Pixabay